Дърво с листа - 3D декорация за стена

  • Кат. номер:TL1

Самозалепваща 3D декорация за стена - Дърво с листа носени от вятъра. Комплект от цветни елементи от акрил /плексигласово стъкло/ образуващи 3D декорация включваща дърво с клони, листа, пеперуди, птички.
Размери: вис.100 см./ шир.200 см.

 

Дърво с листа носени от вятъра - оригинална цветна и обемна декорация тип направи си сам, с отразяващ ефект, с видима изпъкналост от основата и реална сянка.

 

Всички елементи са с лепящ гръб. Закрепват се здраво на равни и гладки стени, фаянс, метални, стъклени и дървени повърхности. За декорация в дневна, спалня, детска стая, коридор, кухня или трапезария.

 

Преди монтажа почистете повърхността от вода, прах, мазно, до равна, чиста и здрава основа. Закрепете с тиксо шаблона на желаното място. Отлепете хартията от лепящия слой и залепете елементите по местата им в шаблона. След монтажа премахнете шаблона и с помощта на обикновен кухненски нож отлепете защитното фолио от елементите. Готово! Насладете се на резултата! 

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 1 мм. Лазерно изрязан, Водоустойчив, удароустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

 

Размер: Височина 100 см. / Широчина 200 см.

Цветове: Черно и Светло зелено.

 

Опаковка: Комплект от самозелепващи елементи. Шаблон за разполагане. Тиксо за закрепване на шаблона. Кратка инструкция за монтаж.

 


 

Характеристики +
Варианти за монтаж
Лепящ слой директно монтиран на гърба
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 1 мм
Доставка от 18 до 48 часа +

Доставката се извършва с Еконт Експрес

 

  • Доставка до Офис на Еконт. Фиксирана цена 5,50 лв.
  • Доставка до Адрес на клиента. Фиксирана цена 7,50 лв.
  • Безплатна доставка за всички поръчки над 100,00 лв.

 

За населени места с офис - в рамките на един до два работни дни.

За населени места без офис - в рамките на утвърдения от куриера график.