Фолио за стъкла - Витражно 45 х 200см Мат

  • Кат. номер:FM1

Самозалепващо витражно фолио за прозорци и стъкла. Готов размер Ролка с размери: ширина 45 см и дължина 200 см.

 

Висококачествено фрост фолио (пясъкоструйно, наподобяващо матирано стъкло), подходящо за стъкла на тераси, витрини, стъклени стени и прегради, стъклопакети, стъкла на врати и прозорци, остъклени тераси, душкабини, паравани и др. Матиращо фолио за стъкла и прозорци, което не позволява да се вижда отвън. Дори при близък до стъклото обект видимостта е ограничена до ниво размазан силует и цвят, като в същото време пропуска над 60% от светлината в помещението.

Фолиото е с лепящ слой на гърба. Лепи се от вътрешната страна на стъклото. Навито е на ролка с оразмерена до сантиметър хартиена основа, която се премахва при монтажа. Лепи се на принципа на тапета, от горе на долу. Първо се подравнява и залепя около сантиметър в горния край след което плавно и постепенно, с помощта на пвц шпатула или хавлиена кърпа се минава с лек натиск по ширината на фолиото, за да се залепи лепящият слой и да се извади въздухът. Хартиеният слой постепенно се отделя до пълното залепяне на фолиото върху стъклото. 

 

Реже се до необходимия размер с обикновена ножица или макетен нож. След монтажа, с помощта на макетния нож можете да изрежете ненужните части от фолиото.

 

При последващо премахване на фолиото от стъклото, остатъците от лепилото се премахват с обикновен препарат за почистване на стъкло.

 

Размери: 45 см ширина / 200 см дължина

 

12,00 лв.
Доставка от 18 до 48 часа +

Доставката се извършва с Еконт Експрес

 

  • Доставка до Офис на Еконт. Фиксирана цена 5,50 лв.
  • Доставка до Адрес на клиента. Фиксирана цена 7,50 лв.
  • Безплатна доставка за всички поръчки над 100,00 лв.

 

За населени места с офис - в рамките на един до два работни дни.

За населени места без офис - в рамките на утвърдения от куриера график.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!