Фолио за стъкла - Витражно 67,5 х 200см Мат

Самозалепващо витражно фолио за прозорци и стъкла. Ролка с размери: ширина 67,5 см и дължина 200 см. 

Предлагаме и 2 линейни метра от същото фолио за 16,80 лв. Разликата е, че не предварително отрязано от производителя, а се реже от нас, от по-голяма ролка.

 

Висококачествено фрост (пясъкоструйно, имитиращо матирано стъкло) ПВЦ фолио, подходящо за стъкла на тераси, витрини, стъклени стени и прегради, стъклопакети, стъкла на врати и прозорци, остъклени тераси, душкабини, паравани и др. Матиращо фолио за прозорци, което не позволява да се вижда отвън. Дори при близък до стъклото обект видимостта е ограничена до ниво размазан силует и цвят, като в същото време пропуска над 60% от светлината в помещението.

Фолиото е с лепящ слой на гърба. Лепи се от вътрешната страна на прозореца. Фолиото е на ролка с оразмерена до сантиметър хартиена основа, която се премахва при монтажа. Лепи се на принципа на тапета, от горе на долу. Първо се подравнява и залепя около сантиметър в горния край след което плавно и постепенно, с помощта на пвц шпатула или хавлиена кърпа се минава с лек натиск по ширината на фолиото, за да се залепи лепящият слой и да се извади въздуха. Хартиеният слой постепенно се отделя до пълното залепяне на фолиото върху стъклото. 

 

Реже се до необходимия размер с обикновена ножица или макетен нож. След монтажа с помощта на макетния нож можете да изрежете ненужните части от фолиото.

 

При последващо премахване на фолиото от стъклото, остатъците от лепилото се премахват с обикновен препарат за почистване на стъкло.

 

Размери: 67,5 см ширина / 200 см дължина

Предлагаме и 2 линейни метра от същото фолио за 16,80 лв. Разликата е, че не предварително отрязано от производителя, а се реже от нас, от по-голяма ролка.

18,00 лв.
Доставка от 18 до 48 часа +

Доставката се извършва с Еконт Експрес

 

  • Доставка до Офис на Еконт. Фиксирана цена 5,50 лв.
  • Доставка до Адрес на клиента. Фиксирана цена 7,50 лв.
  • Безплатна доставка за всички поръчки над 100,00 лв.

 

За населени места с офис - в рамките на един до два работни дни.

За населени места без офис - в рамките на утвърдения от куриера график.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!