Ин-Ян - Огледален стикер

  • Кат. номер:InYan1

Декоративно огледало с формата на символа за Ин-Ян. 3D стикер за стена с огледален ефект. Комплект от огледални елементи от акрил /плексигласово огледало/ образуващи декорация под формата на символа Тайдзи-ту  от Ин Ян. За декорация в хол, спалня, детска стая, коридор, кухня или трапезария.

 

Ин-Ян е концепция от китайската философия, която описва как двете привидно противоположни енергии или принципи се допълват взаимно и преливат една в друга. Всяка от страните съдържа в себе си частица от другата и двете сили винаги се намират в динамично равновесие.

 

Огледален стикер Ин-Ян се състои от 4 огледални елемента. Атрактивна огледална декорация тип направи си сам. Лесен монтаж с двойнозалепващите лепенки от комплекта.

С тази оригинална декорация с огледален ефект ще промените стените у дома за минути, ще добавите осезаемо усещане за пространство и причудлива игра на светлините. За декорация на стени, тавани, врати, мебели и др. Отразителните качества на материала го доближават максимално близо до отражението на огледало. Лекотата му, в комбинацията с неговата здравина, го прави лесен за монтаж и безопасен за деца и възрастни. 

 

Почиства се с мека памучна кърпа, само с вода, без използването на химикали и разтворители. 

Монтаж с двойнозалепващи лепенки. Закрепва се здраво върху равни и гладки стени, на хладилници, интериорни врати, стъклени прегради, врати на гардероби, пластмаса и др. 

Преди монтаж почистете повърхността от вода, прах, мазно, до равна, чиста и здрава основа. След монтажа отлепете защитното фолио от огледалната повърхност и се насладете на крайният резултат. 

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 1 мм. Лазерно изрязан, Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

 

Цвят: Сребърен, Черен

 

Размери: 29 см. /Диаметър/

 

Опаковка: Комплект от 4 елемента в опаковка:

  • Форма в сребърно - 1 бр.
  • Форма в черно - 1 бр.
  • Кръгчета с диаметър 4,2 см в сребърно и черно - 2 бр. 

 

!!! Внимание, това е стикер от тънък материал. Продуктът е предназначен за декорация, не е заместител на огледало. Материалът е гъвкав и при монтаж върху неравна основа това може да доведе до изкривяване на отражението!!!

Характеристики +
Варианти за монтаж
Двойнозалепващи листчета монтажна лента включени в комплекта
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 1 мм
Доставка от 18 до 48 часа +

Доставката се извършва с Еконт Експрес

 

  • Доставка до Офис на Еконт. Фиксирана цена 5,50 лв.
  • Доставка до Адрес на клиента. Фиксирана цена 7,50 лв.
  • Безплатна доставка за всички поръчки над 100,00 лв.

 

За населени места с офис - в рамките на един до два работни дни.

За населени места без офис - в рамките на утвърдения от куриера график.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!