"Капки" 10 огледални стикера

  • Кат. номер:D10

Комплект от 10 броя огледални стикери "Капки" с размери в два варианта. 3D стикер за стена с огледален ефект. Комплект от огледални елементи от акрил /плексигласово огледало/ с форма на издължени капки. За декорация в хол, спалня, детска стая, коридор, кухня или трапезария.

 

Всеки комплект се състои от 10 огледални елемента с размери на елементите 14,6 см x 8 см или 20 см x 10,5 см. Лесен монтаж с двойнозалепващи лепенки. Може да се лепи и на не съвсем равни и гладки повърхности. 

 

Атрактивна огледална декорация тип направи си сам. За декорация на стени, тавани, врати, мебели и др. С тази оригинална декорация с огледален ефект ще промените стените у дома за минути, ще добавите осезаемо усещане за пространство и причудлива игра на светлините.  Отразителните качества на материала го доближават максимално близо до отражението на огледало. Лекотата му, в комбинацията с неговата здравина, го прави лесен за монтаж и безопасен за деца и възрастни. 

Почиства се с мека памучна кърпа, без използването на химикали и разтворители. 

Монтаж с двойнозалепващи лепенки.  Закрепва се здраво върху фаянсови плочки, дърво, равни и гладки стени, на хладилници, интериорни врати, стъклени прегради, врати на гардероби,  пластмаса и др. Подходящо и за мокри помещения.

Преди монтаж почистете повърхността от вода, прах, мазно, до равна, чиста и здрава основа. След монтажа отлепете защитното фолио от огледалната повърхност и се насладете на крайният резултат. 

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 1 мм. Лазерно изрязан, Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

 

Цвят: Сребърен

Размер 1: 14,6 см x 8 см

Размер 2: 20 см x 10,5 см

Опаковка: Комплект от 10 в опаковка от избрания размер + двойнозалепващи лепенки.

 

!!! Внимание, това е стикер от тънък материал. Продуктът е предназначен за декорация, не е заместител на огледало. Материалът е гъвкав и при монтаж върху неравна основа това може да доведе до изкривяване на отражението !!!

18,00 лв.
Характеристики +
Варианти за монтаж
Двойнозалепващи листчета монтажна лента включени в комплекта
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 1 мм
Доставка от 18 до 48 часа +

Доставката се извършва с Еконт Експрес

 

  • Доставка до Офис на Еконт. Фиксирана цена 5,50 лв.
  • Доставка до Адрес на клиента. Фиксирана цена 7,50 лв.
  • Безплатна доставка за всички поръчки над 100,00 лв.

 

За населени места с офис - в рамките на един до два работни дни.

За населени места без офис - в рамките на утвърдения от куриера график.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!