Слънце - Огледален стикер

  • Кат. номер:SF01

Декоративно огледало с формата на слънце със слънчеви лъчи. При монтаж по шаблона от комплекта диаметърът е 50см. Самозалепващ огледален стикер за стена. 3D стикер за стена с огледален ефект. Комплект от огледални елементи от акрил /плексигласово огледало/ образуващи декорация под формата на слънце с лъчи. За декорация в хол, спалня, детска стая, коридор, кухня или трапезария.

 

Огледален стикер Слънце се състои от 29 самозалепващи огледални елемента. Атрактивна огледална декорация тип направи си сам. Лесен монтаж с лепящ слой на гърба на елементите от комплекта. Фигурата на слънцето е лъчезарна и силно асоциативна с лято и топлина, внася положителна емоция в помещението. 

 

С тази оригинална декорация с огледален ефект ще промените стените у дома за минути, ще добавите осезаемо усещане за пространство и причудлива игра на светлините. За декорация на стени, тавани, врати, мебели и др. Отразителните качества на материала го доближават максимално близо до отражението на огледало. Лекотата му, в комбинацията с неговата здравина, го прави лесен за монтаж и безопасен за деца и възрастни. 

Почиства се с мека памучна кърпа, само с вода, без използването на химикали и разтворители. 

Монтаж със самозалепващ слой директно монтиран на гърба на всеки елемент. Закрепва се здраво върху фаянсови плочки, дърво, равни и гладки стени, на хладилници, интериорни врати, стъклени прегради, врати на гардероби,  пластмаса и др. Подходящо и за мокри помещения.

Преди монтаж почистете повърхността от вода, прах, мазно, до равна, чиста и здрава основа. След монтажа отлепете защитното фолио от огледалната повърхност и се насладете на крайният резултат. 

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 1 мм. Лазерно изрязан, Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

 

Цвят: Сребърен, Златен

 

Размери: В зависимост от желаната подредба и плътността между елементите, размерите могат да варират. Шаблонът в комплекта е за 50 см в диаметър. Ако решите да използвате само един ред от лъчите или пък да увеличите разстоянието между тях, формата изглежда хармонично от 35 до 60 см. в диаметър.

 

Опаковка: Комплект от 29 елемента в опаковка:

  • Диск с диаметър 15 см. - 1 бр.
  • Голям лъч 12,5 см. - 14 бр.
  • Малък лъч 8,5 см. - 14 бр.
  • Шаблон за разполагане. 

 

!!! Внимание, това е стикер от тънък материал. Продуктът е предназначен за декорация, не е заместител на огледало. !!!

22,50 лв. 18,50 лв.
Характеристики +
Варианти за монтаж
Лепящ слой директно монтиран на гърба
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 1 мм
Доставка от 18 до 48 часа +

Доставката се извършва с Еконт Експрес

 

  • Доставка до Офис на Еконт. Фиксирана цена 5,50 лв.
  • Доставка до Адрес на клиента. Фиксирана цена 7,50 лв.
  • Безплатна доставка за всички поръчки над 100,00 лв.

 

За населени места с офис - в рамките на един до два работни дни.

За населени места без офис - в рамките на утвърдения от куриера график.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!