Огледални стикери хексагони

Комплект от 7 броя огледални шестоъгълни стикери - форма Хексагон, популярен също като пчелна пита. За декорация в хол, спалня, коридор, кухня или трапезария, подходящи са и за баня.

 

Шестоъгълници с огледален ефект. Лесен монтаж с двойнозалепващи кръгчета монтажна лента.

С тази оригинална декорация ще промените стените у дома за минути, ще добавите осезаемо усещане за пространство и причудлива игра на светлините. За декорация на стени, тавани, врати, мебели и др. Отразителните качества на материала го доближават максимално близо до отражението на огледало. Лекотата му, в комбинацията с неговата здравина, го прави лесен за монтаж и безопасен за деца и възрастни. 

Почиства се с мека памучна кърпа, само с вода, без използването на химикали и разтворители. Формата позволява разнообразие от комбинации и дизайни. 

Монтаж с двойнозалепващо монтажно тиксо, включено в комплекта. Закрепва се здраво върху фаянсови плочки, дърво, равни и гладки стени, на хладилници, интериорни врати, прегради, гардероби, тавани, пластмаса. Подходящ и за мокри помещения.

Преди монтаж почистете повърхността от вода, прах, мазно, до чиста и здрава основа. След монтажа отлепете защитното фолио и се насладете на крайният резултат. 

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 1 мм. Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

Цвят: Сребърен

Размер 1: 126 x 110 x 63 мм / 12,6 x 11 x 6,3 см

Размер 2: 180 x 155 x 90 мм / 18,0 x 15,5 x 9 см

Опаковка: по 7 броя в опаковка

 

 

!!! Внимание, това е стикер от тънък материал. Предназначен е за декорация, не е заместител на огледало. !!!

15,50 лв.
Характеристики +
Варианти за монтаж
Двойнозалепващи листчета монтажна лента включени в комплекта
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 1 мм