Огледални стикери хексагони

  • Кат. номер:CX01

Комплект от 7 броя огледални шестоъгълни стикери - форма Хексагон, популярен също като пчелна пита. За декорация в хол, спалня, коридор, кухня или трапезария, подходящи са и за баня.

 

Самозалепващи Шестоъгълници с огледален ефект. Атрактивна огледална декорация тип направи си сам. Лесен монтаж с лепящ слой на гърба на елементите от комплекта. 

С тази оригинална декорация ще промените стените у дома за минути, ще добавите осезаемо усещане за пространство и причудлива игра на светлините. За декорация на стени, тавани, врати, мебели и др. Отразителните качества на материала го доближават максимално близо до отражението на огледало. Лекотата му, в комбинацията с неговата здравина, го прави лесен за монтаж и безопасен за деца и възрастни. 

Почиства се с мека памучна кърпа, само с вода, без използването на химикали и разтворители. Формата позволява разнообразие от комбинации и дизайни. 

 

Закрепва се здраво върху фаянсови плочки, равни и гладки стени, на хладилници, интериорни врати, прегради, гардероби, тавани, пластмаса. Подходящ и за мокри помещения.

Преди монтаж почистете повърхността от вода, прах, мазно, до чиста и здрава основа. След монтажа отлепете защитното фолио от огледалната повърхност и се насладете на крайния резултат. 

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 1 мм. Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

Цвят: Сребърен

 

Размер 1: 12,6 x 11 x 6,3 см - 16 лв.

Размер 2: 18,4 x 16 x 9,2 см - 20 лв.

Размер 3: 8 х 7 х 4 см - 8 лв.

 

Цената е за Комплект от 7 броя в опаковка.

 

 

!!! Внимание, това е стикер от тънък материал. Продуктът е предназначен за декорация, не е заместител на огледало. Материалът е гъвкав и при монтаж върху неравна основа това може да доведе до изкривяване на отражението !!!

16,00 лв.
Характеристики +
Варианти за монтаж
Лепящ слой директно монтиран на гърба
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 1 мм
Доставка от 18 до 48 часа +

Доставката се извършва с Еконт Експрес

 

  • Доставка до Офис на Еконт. Фиксирана цена 5,50 лв.
  • Доставка до Адрес на клиента. Фиксирана цена 7,50 лв.
  • Безплатна доставка за всички поръчки над 100,00 лв.

 

За населени места с офис - в рамките на един до два работни дни.

За населени места без офис - в рамките на утвърдения от куриера график.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!