Огледални стикери хексагони - 7 броя

Комплект от 7 броя шестоъгълни огледални стикери - Хексагон, популярен също като пчелна пита.

 

!!! Внимание, това е стикер от тънък материал. Предназначен е за декорация, не е заместител на огледало. !!!

 

Шестоъгълен огледален стикер за декорация на стени, тавани, мебели. Декоративни стикери с огледален ефект с които ще промените стените у дома за минути, ще добавите осезаемо усещане за пространство и причудлива игра на светлините. Отразителните качества на материала го доближават максимално близо до отражението на огледало. Лекотата му, в комбинацията с неговата здравина, го прави лесен за монтаж и безопасен за деца и възрастни. 

Почиства се с мека кърпа без използването на химикали и разтворители. Формата позволява разнообразие от комбинации и дизайни. 

Монтаж с двойнозалепващо монтажно тиксо, включено в комплекта. Закрепва се здраво върху фаянсови плочки, дърво, равни и гладки стени, на хладилници, интериорни врати, прегради, гардероби, тавани, пластмаса. Подходящ и за мокри помещения.

Преди монтаж почистете повърхността от вода, прах, мазно, до чиста и здрава основа. След монтажа отлепете защитното фолио и се насладете на крайният резултат. 

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 1 мм. Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

Цвят: Сребърен

Размер 1: 126 x 110 x 63 мм / 12,6 x 11 x 6,3 см

Размер 2: 184 x 160 x 92 мм / 18,4 x 16 x 9,2 см

Опаковка: по 7 броя в опаковка

 

*** В комплекта са включени листчета с двойнозалепващо монтажно тиксо. Благодарение на лекотата си, огледалният стикер стои здраво закрепен и на по-грапави и неравни повърхности.

 

30,00 лв. 16,50 лв.
Характеристики +
Варианти за монтаж
Двойнозалепващи листчета монтажна лента включени в комплекта
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 1 мм