Огледални плочки хексагони

Комплект от 10 броя шестоъгълни огледални плочки. Огледални плочки хексагони изработени от плексигласово стъкло с дебелина 2 мм.

 

 

С тези самозалепващи огледални плочки ще промените и оживите интериора за минути, ще добавите осезаемо усещане за пространство, интересни отражения и игри на светлините у дома. Шестоъгълната форма /пчелна пита/ позволява разнообразие от комбинации и дизайни. 

Отразителните качества на акрила са идентични с отражението на огледалата от стъкло. Лекотата му, в комбинацията с неговата здравина, го прави изключително лесен за монтаж и безопасен за деца и възрастни. 

 

Получавате 10 броя огледални плочки за декорация в хол, спалня, кухня, баня, коридори и др. Подходящи за всяка неронлива и гладка повърхност: фаянсови плочки, дърво, стени, на хладилници, интериорни врати, мебели, стъклени витрини и прегради, гардероби, тавани, пластмаса и др. 

 

Огледала със самозалепващ слой на гърба. Подгответе повърхността за монтаж, като я почистите от вода, прах, мазнини, до гладка, чиста и здрава основа, изчакайте да изсъхне. След монтажа на огледалата отлепете предпазващото от надраскване фолио и се насладете на резултата. 

За почистване на огледалата използвайте мека кърпа навлажнена само с вода, без химикали и разтворители.

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 2 мм. Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

Налични в цветове сребристо и златисто.

Размери на един елемент: 12,6 x 11 x 6,3 см

Опаковка: Комплект от 10 броя

 

*** Самозалепващото фолио е монтирано върху цялата задна повърхност и е предпазено с отлепващ се хартиен слой. Имайте предвид, че акрилът е гъвкав материал, ако основата не е равна това може да доведе до изкривяване на образа.

 

28,00 лв.
Характеристики +
Варианти за монтаж
Лепящ слой директно монтиран на гърба на стикера
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 2 мм