Огледални плочки хексагони - 10 броя

Комплект от 10 броя шестоъгълни огледални плочки от акрил. Хексагон, популярен също като пчелна пита.

Огледалните плочки хексагони са с дебелина 2 мм и са подходящи за използване за декорация и като огледало. 

С това лесно лепящо се декоративно огледало с формата на шестоъгълник ще промените стените у дома за минути, ще добавите осезаемо усещане за пространство и причудлива игра на светлините. Отразителните качества на материала го правят максимално близък до отражението на огледалото от стъкло. Лекотата му, в комбинацията с неговата здравина, го прави изключително лесно за монтаж и безопасно за деца и възрастни. 

Почиства се с мека кърпа без използването на химикали и разтворители. Шестоъгълната форма на огледалата позволява разнообразие от комбинации и дизайни. 

Монтаж със самозалепващ слой на гърба. Закрепва се здраво върху фаянсови плочки, дърво, стени, на хладилници, интериорни врати, прегради, гардероби, тавани, пластмаса. Подходящ и за мокри помещения.

Преди монтаж почистете повърхността от вода, прах, мазнини, до чиста и здрава основа. След монтажа отлепете защитното фолио и се насладете на крайният резултат. 

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 2 мм. Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

Цвят: Сребърен, Златен

Размер 1: 126 x 110 x 63 мм / 12,6 x 11 x 6,3 см

Размер 2: 184 x 160 x 92 мм / 18,4 x 16 x 9,2 см / изчерпана наличност /

Опаковка: по 10 броя в опаковка

 

*** Самозалепващо фолио директно монтирано върху цялата задна повърхност и покрито с хартиен слой. Ако ще използвате временно, монтирайте с двойнозалепваща монтажна лента, без да отлепяте предпазващия хартиен слой.

 

 

35,00 лв. 26,00 лв.
Характеристики +
Варианти за монтаж
Лепящ слой директно монтиран на гърба на стикера
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 2 мм