Огледални плочки Квадрати

Комплект от 4 броя квадратни огледални плочки с размери 15, 20 или 30 см. Самозалепващо огледало.

Огледални плочки от акрил /плексигласово стъкло/ с дебелина 2 мм, с отлични отразителни характеристики. Лепящият слой е директно монтиран на гърба на плочките - отлепя се предпазващата хартия и плочката се залепя върху основата. Могат да се използват както за декорация, така и като стандартно огледало.

С тези самозалепващи огледални плочки ще промените и оживите интериора за минути, ще добавите осезаемо усещане за пространство, интересни отражения и игри на светлините у дома. 

 

Леки, здрави и лесно залепващи се квадратни огледални плочки за декорация, които много лесно може да се монтират върху всяка гладка повърхност. 

  • Отражения, идентични по характеристики с тези на стъклото.
  • Много по-леко от стъклото.
  • По-устойчиви на удар от стъклото.
  • Бърз и лесен монтаж със самозалепващ слой на гърба.
  • Лазерно изрязано декоративно огледало в стандартна форма и размери.

 

Монтаж със самозалепващ слой директно монтиран на гърба на плочките - маха се предпазващата хартия и директно се залепя върху стената или друга желана повърхност. В комплекта също са включени лепенки от двойнозалепващо монтажно тиксо за монтаж на по-грапави повърхности. Закрепват се здраво върху фаянсови плочки, дърво, равни и гладки стени, на хладилници, интериорни врати, прегради, врати на гардероби, пластмаса. Подходящи за хол, кухня, коридори, бани и други мокри помещения.

Преди монтаж почистете повърхността от вода, прах, мазно, до чиста и здрава основа. След монтажа отлепете защитното фолио и се насладете на резултата. 

 

Почистват се с мека кърпа без използването на химикали и разтворители. Формата позволява разнообразие от комбинации и дизайни. 

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 2 мм. Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

Цвят: Сребърен, Златен

Размер 1:  15 x 15 см / 150 мм х 150 мм

Размер 2:  20 x 20 см / 200 мм х 200 мм / в момента не се предлага

Размер 3:  30 x 30 см / 300 мм х 300 мм / в момента не се предлага

Опаковка: по 4 броя в опаковка. Получавате 4 бр. Квадратна огледална плочка от избрания цвят и размер.

 

*** Самозалепващото фолио е монтирано върху цялата задна повърхност и е предпазено с отлепващ се хартиен слой. В комплекта са включени и листчета с двойнозалепващо монтажно тиксо, за монтажи на по-грапави повърхности. Имайте предвид, че акрилът е гъвкав материал, ако основата не е равна това може да доведе до изкривяване на образа.

 

19,00 лв.
Характеристики +
Варианти за монтаж
Двойнозалепващи листчета монтажна лента включени в комплекта, Лепящ слой директно монтиран на гърба на стикера
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 2 мм