Огледално Фолио за прозорци 67,5 х 150см

Самозалепващо огледално фолио за прозорци и стъкла. Готов размер 67,5 на 150 см.

 

Слънцезащитно фолио с огледален ефект осигуряващо дневна защита от нежелани погледи в помещенията отвън навътре. Отразява 99% от ултравиолетовите лъчи и 95% от топлината, защитавайки интериора от пряката слънчева светлина. Визуалната защита не е налична през нощта и при включено вътрешно осветление. Устойчиво на надраскване и лесно за почистване. Създава приятен вътрешен микроклимат на уединение и комфорт.

 

Готов размер висококачествено самозалепващо огледално фолио за вътрешен монтаж подходящо за прозрачни и тонирани стъкла на витрини, стъклопакети, стъкла на врати и прозорци, остъклени тераси и др. Огледалният ефект не позволява видимост в помещението отвън навътре, като я запазва отвътре навън. 

 

Фолиото е с лепящ слой на гърба. Лесен монтаж в рамките на минути. Лепи се от вътрешната страна на прозореца , на принципа на тапета, от горе на долу, с помощта на вода и шпатула за избутване на водата до пълното залепване на лепящия слой върху стъклото.

Стъпки за монтаж:

1. Почиства се стъклото където ще се монтира.

2. Фолиото се изрязва до необходимия размер като се оставят 2-3 мм разстояние.

3. Фолиото се отлепя от носещия предпазващ слой.

4. Стъклото и фолиото се напръскват обилно с вода или разтвор от 1 литър вода и 3-4 капки течен сапун с помощта на пулверизатор, примерно от стар препарат за почистване на стъкла. 

5. Фолиото се наслагва върху мястото и се прикрепя върху водата върху стъклото.

6. С помощта на шпатулката от комплекта се избутва водата до пълното залепване на фолиото за стъклото.

Реже се до необходимия размер с обикновена ножица или макетен нож. След монтажа, ако е необходимо с помощта на макетния нож можете да доизрежете ненужните части от фолиото.

 

При последващо премахване на огледалното фолио от стъклото, остатъците от лепилото се премахват с обикновен препарат за почистване на стъкло.

 

Размери: 67,5 см ширина / 150 см дължина

В комплекта са включени шпатула и макетен нож.