Пеперуди 20 огледални стикера

  • Кат. номер:B20

Комплект от 20 броя самозалепващи огледални стикери пеперуди за стена. 3D стикер за стена с огледален ефект. Комплект от огледални елементи от акрил /плексигласово огледало/ под формата на пеперуди в разчлини форми и размери. За декорация в хол, спалня, детска стая, коридор, кухня или трапезария.

 

Комплектът се състои от 20 самозалепващи огледални елемента с формата на пеперуди с различна форма и големина. Атрактивна огледална декорация тип направи си сам. Лесен монтаж с лепящ слой на гърба на елементите от комплекта. 

 

С тази оригинална декорация с огледален ефект ще промените стените у дома за минути, ще добавите осезаемо усещане за пространство и причудлива игра на светлините. За декорация на стени, тавани, врати, мебели и др. Отразителните качества на материала го доближават максимално близо до отражението на огледало. Лекотата му, в комбинацията с неговата здравина, го прави лесен за монтаж и безопасен за деца и възрастни. 

Почиства се с мека памучна кърпа, само с вода, без използването на химикали и разтворители. 

Монтаж със самозалепващ слой директно монтиран на гърба на всеки елемент. Закрепва се здраво върху фаянсови плочки, дърво, равни и гладки стени, на хладилници, интериорни врати, стъклени прегради, врати на гардероби,  пластмаса и др. Подходящо и за мокри помещения.

Преди монтаж почистете повърхността от вода, прах, мазно, до равна, чиста и здрава основа. След монтажа отлепете защитното фолио от огледалната повърхност и се насладете на крайният резултат. 

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 1 мм. Лазерно изрязан, Водоустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

 

Цвят: Сребърен

Размери на пеперудите:

8,2 на 6 см - 4 броя

7,6 на 5,4 см - 3 броя

4,6 на 3,3 см - 4 броя

3,1 на 4,3 см - 5 броя

1,9 на 2,9 см - 4 броя

Опаковка: Комплект от 20 пеперуди в опаковка.

 

!!! Внимание, това е стикер от тънък материал. Продуктът е предназначен за декорация, не е заместител на огледало. Материалът е гъвкав и при монтаж върху неравна основа това може да доведе до изкривяване на отражението !!!

Характеристики +
Варианти за монтаж
Лепящ слой директно монтиран на гърба
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 1 мм
Доставка от 18 до 48 часа +

Доставката се извършва с Еконт Експрес

 

  • Доставка до Офис на Еконт. Фиксирана цена 5,50 лв.
  • Доставка до Адрес на клиента. Фиксирана цена 7,50 лв.
  • Безплатна доставка за всички поръчки над 100,00 лв.

 

За населени места с офис - в рамките на един до два работни дни.

За населени места без офис - в рамките на утвърдения от куриера график.