Политика за поверителност

Тази политика за поверителност е съставена, за да служи по-добре на тези, които са загрижени за това как се използва тяхната „Лична информация“ онлайн.

 

Както е описано в закона за поверителност и сигурността на информацията, Лична информация е, която може да се използва самостоятелно или с друга информация за идентифициране, контакт или намиране на едно лице или за идентифициране на дадено лице в контекст. Моля, прочетете внимателно нашата политика за поверителност, за да получите ясно разбиране за това как събираме, използваме, защитаваме или обработваме по друг начин вашата лична информация в нашия сайт.

 

Какви лични данни събираме от хората, които посещават нашия уебсайт и защо?

Когато се регистрирате на нашия сайт, ще бъдете помолени да въведете вашето име и имейл, понякога адрес, телефонен номер или други подробности, които да ви позволят и помогнат при използването на сайта.

 

Кога събираме информация?

Ние събираме информация от вас, когато се регистрирате на нашия сайт, попълните адрес за доставка, попълните данни за фактура, направите поръчка или покупка, оставите отзив или оценка, напишете съобщение, направите запитване, попълните форма за контакт, абонирате се за бюлетин или въведете платежна информация на нашия сайт.

 

Как използваме вашата информация?

Можем да използваме информацията, която събираме по следните начини: За да персонализираме вашия опит и да ни позволите да доставим вида съдържание и оферти на продуктите, от които най-много се интересувате.

* Да подобрим нашия уебсайт, за да ви служи по-добре.

* За да ни позволи да Ви обслужваме по-добре в отговор на вашите запитвания, съобщения, заявки и поръчки.

* За администриране на игри, промоции, проучване или друга функция на сайта.

* Бързо да обработваме запитванията, поръчките и транзакциите.

* Да получавате или оставите оценки, отзиви и коментари за качество на обслужване, услуги, продукти и др.

* Да извършвате и проследите кореспонденция с нас като администратори по един или друг начин (имейл или запитвания по телефона).

 

Как защитаваме вашата информация?

Нашият уебсайт се сканира редовно за дупки в сигурността и известни уязвимости, за да направи вашето посещение и престой на нашия сайт възможно най-безопасно. Вашата лична информация се съхранява зад защитени мрежи и е достъпна само от ограничен брой лица, които имат специални права за достъп до такива системи, и са длъжни да пазят информацията поверителна. В допълнение, цялата чувствителна / кредитна информация, която предоставяте, е криптирана чрез технологията за сигурен сокет (SSL). Ние прилагаме различни мерки за сигурност, когато потребителят влиза в сайта, изпраща, публикува или осъществява достъп до информация, за да поддържаме безопасността на личните ви данни. Всички транзакции се обработват чрез външни доставчици специализирани в тази дейност, разполагащи с високи защити и не се съхраняват или обработват на нашите сървъри.

 

Контакт форми и защита от Спам коментари, отзиви и ревюта

Когато потребител влиза, за да направи поръчка, оставя коментар, отзив, ревю, запитване или изпраща съобщение през контакт форма на сайта, данните му се проверяват автоматично от специализирана услуга с цел предпазване от спам и ботове. Ако въпреки тези защити имате неприятно изживяване или забележите нещо нередно, моля свържете се с нас.

 

Снимки и видео

Когато публикувате изображения на уебсайт, с оглед запазването на вашата анонимност и сигурност, трябва да избягвате да качвате изображения с вградени данни за местоположение. Потребители биха могли да изтеглят и извлекат такива данни от публикувани от вас снимки в интернет сайтове.