Слънцезащитно Фолио за прозорци 92 х 200см

Самозалепващо слънцезащитно фолио за прозорци и стъкла. Готов размер 92 на 200 см.

 

Слънцезащитно фолио осигуряващо ефективна слънчева защита. Отразява 99% от ултравиолетовите лъчи и 67% от топлината, защитавайки интериора от пряката слънчева светлина. Устойчиво на надраскване и лесно за почистване. Създава приятен вътрешен микроклимат на уединение и комфорт.

 

Готов размер висококачествено самозалепващо слънцезащитно фолио за вътрешен монтаж подходящо за прозрачни и тонирани стъкла на витрини, стъклопакети, стъкла на врати и прозорци, остъклени тераси и др. 

 

Фолиото е с лепящ слой на гърба. Лесен монтаж в рамките на минути. Лепи се от вътрешната страна на прозореца , на принципа на тапета, от горе на долу, с помощта на вода и шпатула за избутване на водата до пълното залепване на лепящия слой върху стъклото.

Стъпки за монтаж:

1. Почиства се стъклото където ще се монтира.

2. Фолиото се изрязва до необходимия размер като се оставят 1-2 мм отстояние.

3. Слънцезащитното фолио се отлепя от носещия предпазващ слой.

4. Стъклото и фолиото се напръскват обилно с вода или разтвор от 1 литър вода и 3-4 капки течен сапун с помощта на пулверизатор, примерно от стар препарат за почистване на стъкла. 

5. Фолиото се наслагва върху мястото и се прикрепя върху водата върху стъклото, фиксира се.

6. След като фолиото е фиксирано на мястото си, помощта на шпатулката от комплекта се избутва водата до пълното и избутване и залепване на фолиото за стъклото.

Реже се до необходимия размер с обикновена ножица или макетен нож. След монтажа, ако е необходимо с помощта на макетния нож можете да доизрежете ненужните части от фолиото.

 

При последващо премахване на слънцезащитното фолио от стъклото, остатъците от лепилото се премахват с обикновен препарат за почистване на стъкло.

 

Размери: 92 см ширина / 200 см дължина

В комплекта са включени шпатула и макетен нож.

Доставка от 24 до 48 часа +

Доставката се извършва с Еконт Експрес.

 

За населени места с офис - в рамките на един до два работни дни.

За населени места без офис - в рамките на утвърдения от куриера график.