Таблети за рисуване

Таблет с писалка - за рисуване, писане или чертане. Детски таблети с цветен екран за рисуване и писане. Електронна дъска с LCD диспей за рисуване, писане и чертане. Разнообразие от размери 8,5; 9; 10; 12 инча

Представяме ви новите технологични начини за изразяване и творчество.  Електронни таблети за рисуване с писалка. Създадени с високотехнологични характеристики и доказани ползи, тези устройства се наложиха като желан начин за постигане на свобода в изкуството.

  1. Прецизност: С таблета за рисуване и писалката към него можете да пресъздадете всяка ваша идея. От контурите на фигурите до изразителните лица, всяка работа е майсторски изпълнена благодарение на високата прецизност на таблета.

  2. Удобство: Забравете за неудобствата от традиционното рисуване с мастило и хартия, за необходимостта от твърда основа . Таблетът за рисуване ви осигурява удобство и комфорт, като ви позволява навсякъде и по всяко време да творите часове наред без умора или напрежение.

  3. Дълъг живот и съвесем ново изживяване: С всяко докосване на писалката се отваря нов свят на възможности и вдъхновение. Таблетът за рисуване с писалка е не просто инструмент, а средство за изразяване на вашия уникален стил и талант.

Не се бавете повече! Освободете вашия творчески потенциал с таблетите за рисуване с писалка и се потопете в света на безграничната изразност и вълнуващо творчество.

Подреди по
Детски таблет за рисуване 8,5"

Детски таблет за рисуване с писалка. Безопасен за очите LCD дисплей с диагонал 8,5 инча. Преливащ цв

Детски таблет за рисуване 10"

Детски таблет за рисуване с писалка. Безопасен за очите LCD дисплей с диагонал 10 инча. Преливащ цве

Детски таблет за рисуване 12"

Детски таблет за рисуване с писалка. Безопасен за очите LCD дисплей с диагонал 12 инча. Преливащ цве

Детски таблет за рисуване Пиленце

Детски таблет за рисуване с формата на Пиленце. Безопасен за очите LCD дисплей с височина на екрана