Ваза с цветя - 3D декорация за стена

  • Кат. номер:V01

Ваза с цветя - самозалепваща 3D декорация за стена. Обемен стикер за стена изработен от плексиглас. 

Комплект от цветни елементи от акрил /плексигласово стъкло/ образуващи 3D декорация под формата на ваза с цветя. За декорация в хол, спалня, детска стая, коридор, кухня или трапезария.

 

Самозалепващ 3Д стикер за стена - комплект от 35 елемента с дебелина 1 мм, обемност с осезаема изпъкналост от основата и реална сянка. Атрактивна декорация тип направи си сам. Лесен монтаж със самозалепващ слой на гърба на елементите и с помощта на шаблона от комплекта. Цветовете са в червено, а вазата и листата в черно. Елементите са изработени от акрил /плексигласово стъкло/ и са с отразяващ ефект като от цветно темперирано стъкло. 

 

С тази оригинална цветна и обемна декорация с отразяващ стъклен ефект ще промените стените у дома за минути, ще добавите уникален и грабващ вниманието акцент в интериора. 

 

Монтаж със самозалепващ слой директно монтиран на гърба на всеки елемент. Закрепва се здраво на равни и гладки стени, на хладилници, интериорни врати, стъклени прегради, врати на гардероби, фаянс, пластмаса и др. Подходящо и за мокри помещения.

 

Преди монтажа почистете повърхността от вода, прах, мазно, до равна, чиста и здрава основа. Закрепете с тиксо шаблона на желаното място. Отлепете хартията от лепящия слой и залепете елементите по местата им в шаблона. След монтажа премахнете шаблона и с помощта на обикновен кухненски нож отлепете защитното фолио от елементите. Готово, насладете се на крайният резултат! 

 

Материал: Акрил/Плексиглас с дебелина 1 мм. Лазерно изрязан, Водоустойчив, удароустойчив, нетоксичен, без мирис, устойчив на корозия.

 

Цвят: 13 черни и 22 червени елемента

Размер: 100 см  x 40 см

Опаковка: Комплект от 35 самозалепващи елемента. Шаблон за разполагане. Кратка инструкция за монтаж.

 

Характеристики +
Варианти за монтаж
Лепящ слой директно монтиран на гърба
Материал
Акрил/Плексиглас/ с дебелина 1 мм
Доставка от 18 до 48 часа +

Доставката се извършва с Еконт Експрес

 

  • Доставка до Офис на Еконт. Фиксирана цена 5,50 лв.
  • Доставка до Адрес на клиента. Фиксирана цена 7,50 лв.
  • Безплатна доставка за всички поръчки над 100,00 лв.

 

За населени места с офис - в рамките на един до два работни дни.

За населени места без офис - в рамките на утвърдения от куриера график.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!